Produse calitative

In perioada 2008-2023 am livrat tevi de otel la peste 3.000 clienti unici! Toti acesti clienti au fost foarte multumiti de calitatea produselor. De asemenea, am livrat produse metalurgice / instalatii la peste 1.000 proiecte mari: Kaufland-uri, LIDL-uri, mall-uri, arene de sport etc

Ne-am ocupat cu produsele de otel zi de zi in ultimii 15 ani, astfel am acumulat o experienta foarte mare in evaluarea si selectarea fabricilor partenere, in stabilirea portofoliului de produse si in indeplinirea cerintelor venite de la partenerii nostri.

Din fiecare tipodimensiune de teava care este stocata la Depozitul Bucuresti am vandut in ultimii 15 ani minim 100.000metri/tipodimensiune achizitionati de la acelasi combinat metalurgic (pe fiecare reper de teava avem 1-2 furnizori constanti de minim 10 ani si de la fiecare am cumparat minim 100.000metri/tipodimensiune – deci stim bine cum se comporta respectiva teava intr-o instalatie).

Referitor la tevile otel lucram cu fabrici din afara Europei (Turcia, China, India, Pakistan), nu lucram cu fabrici care nu au minim 5 ani experienta in productia de teava. Lucram cu cele mai mari fabrici din Turcia, Ucraina, Ungaria, Polonia, Romania, Cehia, Grecia etc.

Puteti oricand sa veniti la Depozitul Bucuresti pentru a vedea calitatea tevilor pe care le furnizam (avem in permanenta stoc de 14mil EUR produse metalurgice si produse pentru instalatii), chiar daca solicitarea dvs se refera la tevi otel care vor fi produse ulterior (produse pe baza de comanda ferma de la client), aveti posibilitatea sa vedeti ce calitate au produsele pe care le livram din stoc.

Toate produsele livrate de noi sunt insotite in mod obligatoriu de Declaratie de Conformitate emisa de Green Stal si Certificat Calitate (Mill Test Certificate). De asemenea, punem la dispozitia clientilor nostri toate actele eliberate de fabricile partenere, functie de certificatele necesare comercializarii respectivei game: Certificari in acord cu normele UE, Certificat ISO, certificate SZUTEST, TUV, DOP-uri, DOC-uri etc.