Preturi competitive

Cele mai competitive preturi din Romania. Obiectivul principal al organizatiei noastre si implicit preocuparile si eforturile zilnice converg spre obtinerea unor preturi foarte foarte reduse de la fabricile partenere pe care ulterior sa le oferim firmelor partenere din Romania.

Firma noastra are capital 100% romanesc, suntem antreprenori romani si credem cu tarie in initiativa antreprenoriala romaneasca. Suntem o organizatie care crede ca succesul nostru echivaleaza cu satisfacerea deplina a clientilor nostri.

Noi nu avem un target de profit de raportat la filialele internationale, iar activitatea noastra in Romania nu este conditionata de o marja de profit anuala, pur si simplu venim cu o oferta onesta in fata partenerilor nostri si incercam pe cat posibil sa castigam impreuna cu partenerii nostri.

Target-ul nostru este reprezentat de parteneriate pe termen lung.

Datorita achizitiilor foarte mari de tevi otel realizate de catre firma noastra in perioada anterioara si datorita relatiilor foarte stranse cu managementul mai multor fabrici, Green Stal primeste cele mai reduse termene de livrare si printre cele mai competitive preturi pentru piata din Romania.