Despre Noi

Green Stal este un importator de produse metalurgice si produse pentru instalatii industriale ce isi are sediul central si depozitul in Bucuresti. Capitalul firmei Green Stal este integral romanesc, firma noastra fiind fondata in anul 2008, cu obiectivul declarat de a distribui produsele din gamele pe care le comercializeaza pe intreg teritoriul Romaniei la cele mai mici preturi posibile.

Green Stal are un colectiv tanar care isi desfasoara activitatea cu multa pasiune si ambitie. Avem foarte mare experienta in domeniul metalelor (suntem de 15 ani prezenti zi de zi in comertul cu produse de otel) studiem cu mare atentie si respect toate cererile de oferta sosite de la partenerii nostri. Nu suntem o organizatie multinationala, cu proces decizional ierarhic complicat. Orice solicitare primita de la partenerii nostri primeste imediat o oferta comerciala.

In perioada 2008-2023, Green Stal si-a construit reputatia pe promptitudine, pe modul in care trateaza cu profesionalism si respect deosebit pe toti clientii din Romania.

In tot acest timp am reusit sa livram tevi otel la peste 3.000 clienti, numarul acestora crescand constant an de an. Majoritatea clientilor care cumpara saptamanal / lunar tevi otel de la firma noastra, au devenit partenerii de incredere ai organizatiei noastre. Aceste firme sunt localizate pe intreg teritoriul romanesc – din Constanta si Bucuresti pana la Iasi, Timisioara si Satu-Mare. In permanenta am diversificat portofoliul de produse, am crescut cota de piata si acoperirea cu produsele noastre la nivel national, si de asemenea, am crescut numarul clientilor si volumele de vanzari.

Green Stal incepe anul 2023 ca un furnizor ce se remarca prin comercializarea de produse calitative achizitionate de la cele mai mari combinate siderurgice din Europa de Est, Turcia, China, India, Ucraina etc. Toate aceste fabrici ne-au incredintat cu mandrie, reprezentarea, distributia si promovarea pentru marfurile lor, deoarece au incredere maxima in experienta si profesionalismul Green Stal.

Avem in permanenta la Depozitul Bucuresti un stoc de 15 milioane euro (produse metalurgice si de instalatii industriale) la preturile cele mai competitive din Romania. Avem servicii profesionale precum si produse foarte calitative. Avem termene de livrare foarte rapide oriunde in Romania.

Green Stal are ca valori de baza: respectul fata de partenerii sai, indiferent ca acestia sunt clienti, furnizori sau angajati si onestitatea in toate actiunile pe care le intreprindem.

Depozit teava