Produse calitative

In perioada 2008-2017 am livrat tevi de otel la peste 1500 clienti unici! Toti acesti clienti au fost foarte multumiti de calitatea produselor.

Ne-am ocupat cu produsele de otel zi de zi in ultimii 13 ani (de 9 ani sub brand-ul nostru: Green Stal), astfel am acumulat o experienta foarte mare in evaluarea si selectarea fabricilor partenere, in stabilirea portofoliului de produse si in indeplinirea cerintelor venite de la partenerii nostri.

Din fiecare tipodimensiune de teava care este stocata la Depozitul Bucuresti am vandut in ultimii 13 ani minim 100.000metri/tipodimensiune achizitionati de la acelasi combinat metalurgic (pe fiecare reper de teava avem 1-2 furnizori constanti de minim 9 ani si de la fiecare am cumparat minim 100.000metri/tipodimensiune – deci stim bine cum se comporta respectiva teava intr-o instalatie).

Referitor la tevile otel nu lucram cu fabrici din afara Europei (doar Turcia), nu lucram cu fabrici care nu au minim 20 ani experienta in productia de teava. Lucram cu cele mai mari fabrici din Turcia, Ucraina, Ungaria, Polonia, Romania, Cehia, Grecia etc.

Puteti oricand sa veniti la Depozitul Bucuresti pentru a vedea calitatea tevilor pe care le furnizam (avem in permanenta stoc de 2.5 mil euro produse metalurgice si produse pentru instalatii), chiar daca solicitarea dvs se refera la tevi otel care vor fi produse ulterior (produse pe baza de comanda ferma de la client), aveti posibilitatea sa vedeti ce calitate au produsele pe care le livram din stoc.

Toate produsele livrate de noi sunt insotite in mod obligatoriu de Declaratie de Conformitate si Certificat Calitate (Mill Test Certificate). De asemenea, punem la dispozitia clientilor nostri toate actele eliberate de fabricile partenere: Certificat CE, Certificat ISO, certificate DVGW, certificate Germanische Lloyds, certificate TUV etc. Fiecare produs comercializat are Fisa Tehnica.